dimecres, 24 de maig del 2017

La Coctelera 4 -sobre qüestions de l'institut

Moltes són les preocupacions dels estudiants que tenen a veure amb el lloc on passen bona part de les seves hores diurnes i amb les rutines que allí es repeteixen. Parlem, com no, de l'institut.


Per això el grup format per na Celia, na Nicole i na Irene han pensat que una bona manera de parlar d'aquestes preocupacions és involucrant a tots els companys i han sortit al pati a preguntar. Què opinen els companys sobre els horaris de classes? Dels temps de pati? I dels uniformes? Així un llarg etcètera. A partir de les intervencions de tots aquells que han volgut respondre, s'estableix un interessant debat que ens mostra com els hi agradaria que fos un centre de Secundària.
.

5 comentaris:

  1. ha mi me ha agradat molt

    ResponElimina
  2. -m'agraden les cançons
    -podrieu posar més cançons

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt que li han donat molta emoció i hi han vocalitzat molt, també les cançons peró s'han quedat en blanc un parell de vegades i aixó cal millorar-lo.

    ResponElimina
  4. Ens ha agradat que fagin enquestes per donar veu a tots als alumnes, però no ens ha agradat que a vegades la música no anava amb el que deien.

    ResponElimina

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!