Dedicam Swag

Un nou experiment: hem decidit, des de la Comissió de Ràdio i amb l'ajuda i el recolzament de la Direcció, començar a emetre en el primer pati, aprofitant que hem aconseguit la sonorització externa i interna del centre. Així que a partir d'ara tenim vint minuts de programació radiofònica, al llarg dels quals aprofitarem per passar alguns dels molts programes que hem anat produint en aquestos dos darrers anys. Serà el nostre espai de Ràdio, més ràdio que mai.

Però específic per als patis hem decidit crear un format nou amb una vella idea radiofònica: les cançons dedicades! De manera que anem recollint la música que més agrada amb la seva corresponent dedicatòria i la presentem en un programa que hem anomenat 'Dedicam SWAG'.


A partir d'ara, us demanem que ens dediqueu... que dediquem... que dediquis tot allò que sents i que vols que sentin els altres. Uneix música i paraules i expressa públicament el que necessitis. Dedica swag!


Dedicam SWAG!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!