I tu, què recerques?

Aquesta és la nostra nova aposta: un programa dedicat a la recerca! Sí, ho sé. Pocs creuen que els termes 'Educació Secundària' i 'recerca' puguin aparèixer en una mateixa oració. Però estam convençuts de que aquesta apreciació és fruit del desconeixement: els nostres alumnes volen saber més del món que els envolta. I allò que els dona resposta és, sense cap mena de dubte, la investigació. 


No estam parlant únicament de la recerca científica en camps habituals com la Biologia, la Física o la Química: amb aquest programa radiofònic volem recordar que aplicar el mètode científic és propi de tots els àmbits, també dels humanístics. Així que parlarem d'investigacions molt interessants que s'estan fent en Matemàtiques, en Literatura o en Filosofia. 

Els alumnes busquen els investigadors i, després d'una introducció a la seva especialitat particular, els hi fan una entrevista personal. Un format expositiu, clar i atractiu que demostra que els seus interessos van més enllà i són profunds. 

Per si algú vol saber (i exportar) aquest tipus de programa a la seva emissora de ràdio escolar, aquí us deixam la seqüència didàctica que hem elaborat els grup de professors que estam a càrrec d'aquesta nova bogeria radiofònica.

Perquè, com bé pregunten els nostres al·lots, si tu recerques, què recerques?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!