divendres, 19 de febrer del 2016

IES, Cartellera: "El despertar de la fuerza" (prog. 1)


Comença s’esbojarrada aventura de sa programació regular a Swag FM!
I ho farem amb un tipus de magazín sobre cinema. Es seu nom: IES, Cartellera. S’estrenarà cada dos divendres i estarà dedicat a una pel·lícula determinada, tant estrenes noves com pel·lícules clàssiques.

De fet, enseguida veuràs que tenim una mica de tot en aquest magazín cinematogràfic: informació, opinió, entrevistes, música i humor. Així doncs, passa-t’ho bé amb naltrus i enganxa’t a ses nostres pel·lis!

Avui el nostre primer programa: El despertar de la fuerza, capítol VII de la saga de Star Wars. Et sona? Si ho fa, no t'ho perdis; i si no ho fa, més raó per no perdre-t'ho!Aquí va...

2 comentaris:

  1. M'encanta, m'encanta, m'encanta!!
    Admirada per la vostra feina ;-)

    ResponElimina
  2. M'encanta, m'encanta, m'encanta!!
    Admirada per la vostra feina ;-)

    ResponElimina

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!