dimecres, 26 d’abril del 2017

Música Swaggie 1 - Juan Diego vs. Galerna

Explicar perquè una cançó ens atrau, sedueix, fascina, emociona no sempre és fàcil. La música apel·la a instints i sentiments profunds als quals molts cops no ens podem acostar de forma racional.


De manera que l'exercici que ens proposa el format radiofònic de Música Swaggie de donar raons i arguments coherents que expliquin la nostra tria personal d'una música i no una altra és excel·lent. Si, a més a més, l'argumentació ve acompanyada per la cançó mateixa, l'exercici és complet. Això són els nostres swaggies!!

A Swag FM fem molts programas de Música Swaggie. És un format complet, accessible i amè, tant pels estudiants que fan ràdio com per als oients. És, també, molt fàcil de gravar: necessita poca preparació (el guió pot ser més o menys espontani) i la tècnica és senzilla. Així que, poc a poc, anirem penjants els que tenim per poder compartir-los amb tots aquells que volen conèixer quina música és la que escolten els nostres joves i les raons que els porten a triar aquest tipus i no a d'altres.

I per començar, ho fem amb en Juan Diego, que es va atrevir a confrontar la seva cançó amb la que havia triat una professora, na Galerna (jo mateixa!). El resultat és una barreja entretinguda. Gaudiu-la!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!