dimecres, 5 d’abril del 2017

Expresso Pregunta 3 - amb els alumnes del IES Sant Agustí

L'entrevista a Raúl, el tècnic de Mediambient de l'Ajuntament de Sant Josep va donar molt de joc: no només ens va contestar molts dubtes sobre questions d'ecologia, relacionats amb l'illa d'Eivissa, és que a més a més va voler girar-nos la taula i ens va fer ell una entrevista improvisada.



Els alumnes del IES Sant Agustí van contestar a preguntes que tenen a veure amb els problemes mediambientals que patim els eivissencs, com el tràfic, els deficitaris mitjans de comunicació públics, la manca d'aigua, l'estat de la posidònia... Va ser una entrevista sense preparar, però que, justament per això, té més valor perquè demostra que el tema de l'ecologia preocupa als nostres estudiants. Les seves reflexions són un bon espill per descobrir què en pensa la juventud de la natura i com creu que pot millorar la nostra relació amb ella.  

Pujau al tren de l'ecologia juvenil!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!