dimecres, 24 de maig de 2017

La Coctelera 2 i 3 -sobre 'youtubers' i xarxes socials

Com canvien els ídols! Avui, els nostres alumnes són fidels seguidors dels nous herois digitals: els youtubers.
Per això no és estrany que una de les primeres Cocteleres es dediqui justament a un d'aquests personatges. A més, ens referim a un youtuber que coneixem bé al centre de Sant Agustí perquè és un dels nostres companys: Nicolàs Rettig, més conegut a la xarxa com The Green Rat. En aquest programa, les tres locutores Cata, Tara i Malyn l'entrevisten per conèixer més d'aquest món virtual amb milions de seguidors.
.

.
De tota manera, YouTube no és l'únic interés en la virtualitat que tenen els nostres joves: les xarxes socials, en general, atreuen la seva atenció i es mengen bona part del seu temps lliure (i, de vegades, també el no tant lliure).

De la mà de la nostra companya Izzy fem un repàs a les diferents aplicacions i programes que hi ha. De segur algun no el coneixeu, així que deixeu que ella us expliqui de què tracten i com fer-les servir!
.

4 comentaris:

 1. (COCTELERA 2)
  Tot be, però algunes parlen molt ràpid i altres molt lent.

  ResponElimina
 2. Debería estar más preparada ya que a veces se atascaba al leer, una cosa que nos ha gustado bastante es que tenía mucha música distinta y eso estaba muy chulo :) pero se mezclaba con lo que estaban leyendo. :>)

  ResponElimina
 3. la coctelera 2: al principi tenia molt eco i no s'escoltava be.
  La coctelera 2:a sortit FOLAGORRRRR!!!
  Ari i Pablo

  ResponElimina
 4. COCTELERA 3
  Una és setia molt fort i altre és sentia molt fluix.Per lo demès estava molt bé perquè hi havia coses que no sabíem massa.

  ResponElimina