dimarts, 6 de juny del 2017

Expresso Pregunta 6 - amb Àngel Guerrero, segon tinent d'alcalde de Sant Josep

Inaugurem una petita tanda d'entrevistes Expresso destinades a comprendre millor com funciona la política local i com es tracten les qüestions que, al final del dia, més influeixen en la vida dels nostres alumnes. Per a això, res millor que buscar als polítics del municipi, de l'Ajuntament de Sant Josep, Eivissa, i preguntar a ells tot el que preocupa al jovent.

Hem començat amb el pare d'un dels nostres companys, que ocupa el càrrec de segon tinent d'alcalde: Àngel Luis Guerrero. Va ser una conversa molt interessant que ens va permetre escoltar de primera mà de quina manera es prenen nombroses decisions en transport, ecologia, turisme, població, educació, etc.; i també conèixer el parer del grup polític que ara porta l'Ajuntament. Juan Diego, maquinista en aquesta ocasió, va plantejar totes aquelles preguntes d'interès, que esperem que hagin donat resposta a les vostres inquietuds!

Gaudiu de la reflexió política!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!