dijous, 2 de maig del 2019

T'ho cont amb dos paraules: la por


Aquesta vegada complicam una mica més el repte. Des del projecte intercentres ha sorgit una nova iniciativa: crear un programa T’ho cont en dos paraules, però ara en anglès.

Des d’un principi la metodologia emprada, en llengua anglesa, ha estat basada en el treball cooperatiu. Els alumnes han treballat durant vàries sessions partint del desafiament de triar diferents paraules relacionades amb el sentiment de la por.
En acabar, cada membre del grup ha reflexionat sobre la feina feta dels companys i ho ha plasmat en una rúbrica per tal de donar-se una nota d'aprenentatge cooperatiu.
Tot seguit, els alumnes han triat els sis millors microrelats per tal que foren gravats en la ràdio del centre, Swag FM, i emesos en Onda Cero. La resta de microrelats apareixeran en un llibre dedicat als sentiments i publicat pel Consell d’Eivissa i Formentera.
El resultat ha estat molt interessant i, sobretot, espanta molt! El joc d'efectes sonors amb els textos aconsegueix fer por fins i tot als cors més durs!

7 comentaris:

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!