dimecres, 15 de febrer del 2017

Dedicam SWAG - especial Dia dels Enamorats

Un nou experiment: hem decidit, des de la Comissió de Ràdio i amb l'ajuda i el recolzament de la Direcció de l'I.E.S. Sant Agustí, començar a emetre en el primer pati, un cop hem aconseguit la sonorització externa i interna del centre. Així que a partir d'ara tenim vint minuts de programació radiofònica, al llarg dels quals aprofitarem per passar alguns dels molts programes que hem anat produint en aquests dos darrers anys. Serà el nostre espai de ràdio, més ràdio Swag FM que mai.

Així que, per estrenar-nos, res millor que celebrar un dia tan especial com el dia de l'Amor...



... Que sí, que ja ho sabem, que tots els dies han de ser dies especials, que no fa falta tenir-ne un d'específic i que només és una invenció per a consumir...

Tot això és cert, però tampoc fa falta menysprear un dia dedicat al millor dels sentiments. Especialment si cau en la mateixa setmana que comencem amb el nostre programa 'Dedicam SWAG'. Amor, dedicatòries i ràdio fan una combinació excel·lent per crear el context perfecte per l'estrena d'una emissora.

Així doncs, aquí teniu el nostre granet de sorra per fer del món un lloc més agradable: feliç dia dels enamorats! Més amor i menys guerra! (I un poquet d'humor al nostre programa també i, si no ho creieu, escolteu a n'Iratxe fent de les seves...).

Aquí teniu el programa que vam emetre al pati el 14 de febrer:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¡Recuerda! Un comentario correcto incluye una crítica positiva y un aspecto a mejorar. Y aségurate que el comentario viene firmado con tu usuario de Google. ¡Gracias!